Grill Restaurant Gachita nu ook met sfeervolle binnentuin

Gachita is een Zuid-Amerikaans Grill Restaurant in het gezellige centrum van Purmerend. Gachita is ingericht in Zuid-Amerikaanse stijl, compleet met sfeervolle muurschilderingen en is onlangs geheel vernieuwd en gerestyled. Er zijn binnen 70 zitplaatsen. Bij mooi weer gaan de tuindeuren open en kunnen de gasten genieten van een heerlijke maaltijd in de sfeervolle tuin.

Mede-eigenaresse Teddy Tuiteman: “Wij serveren kwaliteitsrundvlees afkomstig uit Argentinië. Dat doen wij sinds september 1992. We zijn begonnen in de Weeshuissteeg en sinds 1998 in een schitterend monumentaal pand aan de Weerwal. Hier genieten de gasten van tintelende gerechten en een goed glas wijn in een gemoedelijke warme sfeer. Ook voor de kleine eter hebben wij geschikte gerechten.”
Het Grill Restaurant ligt op steenworp afstand van de Koemarkt, in het knusse centrum van Purmerend.
www.gachita.nl; info@gachita.nl Tel: 0299-470572