Sportieve bedrijfsuitjes met begeleiding voor alle niveaus

Sportcentrum/indoor trampolinepark JumpSkillz en ObstacleSkillz aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend is sinds de start op 30 september 2016 sterk gegroeid. Eigenaar Sidney Krabshuis heeft momenteel vestigingen in Hoofddorp, Alkmaar en Purmerend. De Jumpskillz sport is komen overwaaien uit de VS en Sidney heeft de sportieve rage opgepakt. Vervolgens startte hij als eerste in Europa ook met ObstacleSkillz naar het voorbeeld van het SBS 6 programma Ninja Warriors en de vele Obstacle Course Races (OCB) die in Nederland worden gehouden. “Daar doen zomaar 30.000-40.000 mensen aan mee. Wij hebben met ons centrum een uniek onderscheidend vermogen op het gebied van sportieve training en we vernieuwen voortdurend,” vertelt de eigenaar trots.

 

Sportieve vaardigheden ontwikkelen voor alle leeftijden en op elk niveau. Daar gaat het om bij JumpSkillz en ObstacleSkillz. Onlangs heeft Sidney het aanbod uitgebreid met allerlei fitness apparatuur en verzorgt hij personal trainingen. Na de zomer wordt het lesprogramma nog verder uitgebreid met o.a. groepslessen en dan worden ook de openingstijden nog verder verruimd. “Bij ons kunnen de mensen sportief zijn op velerlei gebied. Het is heel gevarieerd, origineel en uniek. We zijn er voor elke leeftijd en voor alle niveaus. De bezoekers kunnen stap voor stap werken aan hun fitheid.”

 

Sportieve bedrijfsuitjes
Voor bedrijven is JumpSkillz/ObstacleSkillz de ideale mogelijkheid voor een bijzonder en sportief bedrijfsuitje, helemaal afgestemd op de wensen van het bedrijf en met een volledige horecavoorziening. “Bij JumpSkillz kunnen de mensen op een leuke manier hun evenwicht en balans en sprongtechnieken verbeteren en trainen. De trampolines en andere sportieve uitdagingen bieden die garantie,” aldus Sidney.
Meer weten? www.jumpskillz.nl Tel: 0299-200332 e-mail: purmerend@jumpskillz.nl