Expositie etsen en beelden

Expositie etsen van Gwenny Ebbers en beelden van Ria Straatman in de kapel van elke vrijdag t/m zondag (tot en met 23 september) van 13.00 – 17.00 uur. De beeldentuin is dagelijks open van 10.00 – 17.00 uur

Gwenny Ebbers
Op het eerste gezicht lijken haar etsen de idealen van abstract modernisme te volgen, maar schenden tegelijkertijd hiervan de regels met detaillering. De unieke geometrische elementen van kleur, nn-kleur en zwart op papier vormen een harmonie en tegelijkertijd een paradox in zich zelf en tot elkaar.

Ria Straatman
Zowel het ruwe van de onbewerkte steen als het ‘zachte’ wanneer hij gepolijst is boeien haar. Het is iedere keer weer een uitdaging de juiste balans te vinden tussen vorm, lijn en emotie.

Tot zondag 23 september
Beeldentuin: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Expositie etsen: vr t/m zo: 13.00-17.00 uur
Kerkhof Overweersepolderdijk, Overweersepolderdijk 24, Purmerend.