Winkelen is een beleving bij concept store Studio Ne9en

Rosemarijn Medemblik: “Vooral modemerken uit Nederland en Scandinavië…”

Winkelen wordt steeds meer een beleving. De visie op het nieuwe shoppen brengt Rosemarijn met Studio Ne9en in de Nieuwstraat te Purmerend al bijna drie jaar in de praktijk. Eigenlijk komen de klanten in een klein warenhuis terecht. Alles wat je ziet kun je kopen. Bovenal kleding maar ook de woonaccessoires, sieraden en kunst is te koop.

Het nieuwe winkelen.
Rustig rondneuzen, lekker shoppen, of gewoon een kop koffie drinken. Alles In het ruime pand aan de Nieuwstraat. De kleding hangt overzichtelijk, aantrekkelijke achtergrondmuziek, een kinderhoek en koffiebar in een sfeervolle omgeving. Winkelen met een beleving. Met een lage drempel, service en kwaliteit als kenmerken noemt Rosemarijn haar winkel een ‘concept store’. Mensen uit de regio en  uit Amsterdam weten haar winkel te vinden. Mede door haar locatie aan de rand van het centrum. 
De benadering van Rosemarijn is prettig, ongedwongen, persoonlijk en getuigt van deskundigheid. Ze voert de betere kledingmerken uit Nederland en Scandinavie. Ze heeft in Zweden gewoond en enige tijd in Denemarken gewerkt. “Ik heb een zwak voor Scandinavië,” zegt ze.

Onderscheidend zijn
Rosemarijn woont met haar gezin in Purmerend en heeft een lange tijd in Amsterdam bij de leveranciers van grote modemerken gewerkt. “Ik wil in deze winkel onderscheidend zijn. En vind de persoonlijke touch enorm belangrijk of het gaat om een lekkere cappuccino, het stijlen van een outfit of inspiratie plekken creëren met de woonaccessoires en kunst. Vrouwen van alle leeftijden die goed gekleed door het leven gaan en houden van mooie materialen, zitten in mijn vaste klantenkring. Ik en het team worden nog elke dag blij verrast door leuke nieuwe klanten”.

Studio Ne9en
Nieuwstraat 30,Purmerend.    Tel: 0299-771159.
info@studione9en.nl                 www.studione9en.nl