Laden Evenementen

« Terug naar alle Evenementen

Expositie Jaap van Praaghuis

25 oktober van 09:00 tot 31 december van 18:00

Evenement Navigatie

Expositie deelnemers KunstWerkt! bij het Jaap van Praaghuis

Tot het eind van dit jaar zijn de  kunstwerken te bewonderen van de deelnemers van het Coaching Atelier KunstWerkt! bij het Jaap van Praaghuis. Een 7-tal kunstenaars hebben gezamenlijk een mooie expositie ingericht in de gangen en op de begane grond. Er is een grote diversiteit te zien aan stijlen, materialen en vormgeving. De exposanten zijn: Ernst Banen,  Ilse Kamst,  Jelle Verkuijlen,  Madeleine Soute,  Marianne ter Wiel,  Anita Berkhout-Rollman en Bart Berkhout.
Over KunstWerkt!
Het Coachingsatelier is onderdeel van KunstWerkt! van Cultuurhuis Wherelant. Het Coachingsatelier is een leer- werktraject voor mensen, die van een GGZinstelling gebruik maken of hebben gemaakt en die zich verder willen ontwikkelen binnen de beeldende kunst. Kunsteducatie is hierbij een middel om een nieuw perspectief te bieden en bij te dragen aan het realiseren van (arbeids-) re-integratie, participatie en ontwikkeling. Cultuurhuis Wherelant werkt hierbij al jaren samen met Reakt.
Meer informatie?
U bent van harte welkom om langs te komen bij het Jaap van Praaghuis. Rietgorsplein 1, 1444 TA Purmerend. Dagelijks geopend van 09:00 t/m 18:00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jantine Geels via 0299 434777 of mail naar j.geels@wherelant.nl

Gegevens

Begin:
25 oktober van 09:00
Einde:
31 december van 18:00
Evenement Tags:

Locatie

Jaap van Praaghuis
Rietgorsplein 1
1444 TA Purmerend, Nederland
Telefoon:
088 921 0004