Laden Evenementen

« Terug naar alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Odion zet deuren open bij Nationale Week Zorg en Welzijn

11 maart tot 16 maart

Evenement Navigatie

De week van 11 tot en met 16 maart is de nationale Week van Zorg en Welzijn. Odion ondersteunt mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of auditieve beperking. Tijdens deze week zetten negen locaties van Odion de deuren open. In de regio Waterland zijn vier locaties open voor publiek. Het is een mooie gelegenheid voor mensen uit de buurt of geïnteresseerden in de gehandicaptenzorg om eens een kijkje te nemen.

Orthopedagogisch Dagcentrum Odion De Boomgaard

Woensdag 13 maart zijn de deuren van Odion De Boomgaard geopend. Ervaar Odion De Boomgaard tijdens een van de interactieve rondleidingen. U wordt ontvangen met koffie en thee. Na een korte presentatie over Odion De Boomgaard volgt een rondleiding met onder andere BIM-kring, rolstoelrace en tillift ervaring. Het aantal plekken is beperkt, vooraf aanmelden is verplicht.
Tijd: 09.45 uur tot 11.00 uur
Locatie: Orthopedagogisch Dagcentrum Odion De Boomgaard, Loirestraat 13

Woonlocatie Odion Jan Platstraat

Woensdag 13 maart is er een gelegenheid om kennis te maken met de woonlocatie Odion Jan Platstraat en het naastgelegen eetcafé ’T Hoekkie. Dit zal uiteraard gebeuren onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.
Tijd:18.30 uur tot 20.00 uur
Locatie: Woonlocatie Odion Jan Platstraat 7, Volendam

Banenmarkt Odion De Noordster

Donderdag 14 maart vindt bij Dagactiviteitencentrum Odion De Noordster een banenmarkt plaats. Deze markt is de gelegenheid voor werkzoekenden om kennis te maken met verschillende locaties van Odion in de regio en om een aan baan te vinden in de gehandicaptenzorg.
Tijd: 16.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: Landsmeerstraat 3

Woonlocatie Odion Ismailiastraat (beneden)

Vrijdag 15 maart is een open dag bij Odion Ismailiastraat. Op deze woonlocatie wordt gewerkt met doven met een verstandelijke beperking. De medewerkers en clienten laten bezoekers zien hoe leuk het is om te wonen en werken op deze locatie. Doe mee aan de gebarenworkshop of bekijk een van de woningen. Uiteraard is er alle ruimte voor een praatje en om vragen te beantwoorden.
Tijd: 13.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Ismailiastraat 16

Meer info www.odion.nl
Kijk voor meer evenementen in Purmerend op http://evenementen.dagjepurmerend.nl/evenementen/

Gegevens

Begin:
11 maart
Einde:
16 maart
Evenement Tags:
,