Laden Evenementen

« Terug naar alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Purmerend Werkt: grootse bedrijven en banenmarkt

27 januari van 11:00 tot 19:00

Evenement Navigatie

Op zondagmiddag 27 januari 2019 vindt in de binnenstad van Purmerend een uniek evenement plaats: Purmerend Werkt. Een grootse bedrijvenbeurs en banenmarkt. Een geweldige kans voor ondernemers hun bedrijf, vak en de branche te presenteren aan duizenden bezoekers, scholieren, studenten en werkzoekenden. Scholieren en studenten krijgen de kans om in een middag zich te oriënteren op hun toekomst: wat voor baan zou ik later willen en welke opleiding past daarbij?

Wethouder Mario Hegger vertelt: “Ik zie een kolossale banenmarkt voor me, die de hele binnenstad omvat, met overal genoeg te zien en te beleven. Behalve de leerlingen en hun ouders, hoop ik dat ook andere werkzoekenden Purmerend Werkt bezoeken, want ook voor hen liggen er natuurlijk kansen. En ik ben heel benieuwd hoe bedrijven zichzelf in de markt gaan zetten. Wat doen ze om jongeren enthousiast te maken voor hun vak. Ik wil er zelf zeker bij zijn om dat van dichtbij te kunnen zien.”

Stand reserveren
Op dit moment zijn er al flink wat bedrijven die een stand hebben gereserveerd. De organisatie streeft ernaar dat alle ondernemers van Purmerend meedoen. Daarom is meedoen zo laagdrempelig mogelijk gehouden: een complete stand voor een zeer betaalbaar bedrag.

De Purmerendse scholen hebben hun medewerking toegezegd, vanuit twee invalshoeken: als onderwijsorganisatie, door hun leerlingen in het kader van loopbaanoriëntatie een verplichte opdracht te geven. En als werkgever; de verwachting is dat het lerarentekort alleen maar toeneemt.

Meer informatie: www.purmerend-werkt.nl of mail info@purmerend-werkt.nl

Tijd: 10.00 tot 20.00 uur
Locatie: Purmerend binnenstad

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
11:00 tot 19:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Binnenstad
Koemarkt
Purmerend, Nederland