Laden Evenementen

« Terug naar alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theatrale route ‘Het Kan Altijd Erger’ op de Koemarkt

13 januari van 14:00

€12,50

Evenement Navigatie

Theaterstichting Puik presenteert op 13, 20 en 27 januari de theatrale route ‘Het Kan Altijd Erger’. De route voert drie groepen langs drie cafés op de Koemarkt en bestaat uit drie eenakters met hier en daar een muzikaal accent. Drie verhalen, ruim voorzien van familie- en liefdesdrama’s, waarin de lach en de traan dicht naast elkaar liggen.

De Ware Jacob bij Proeflokaal Bakker
Ingrid is op zoek naar warm gezelschap. Haar hoop op ware liefde heeft ze allang opgegeven. Vrolijk verteld Ingrid haar levensverhaal met fijne hobbels en diepe dalen. Ingrid maakt de bezoeker deelgenoot van haar grote bewondering voor Marlene Dietrich. Samen met de bezoeker geniet Ingrid van het optreden van een zangeres die ze steevast Lilly noemt.

Het Verloren Schaap bij Café Lansdael
Piet kruipt uit zijn schulp en praat honderduit over zijn jeugd in Purmerend, de jaren die hij in de Verenigde Staten doorbracht én zijn zoektocht naar zijn grote liefde uit het verleden. Maar hoe gelukkig waren zijn jeugdjaren in Purmerend nu echt? Was zijn carrière in de Verenigde Staten eigenlijk wel zo glansrijk? Vindt hij zijn jeugdliefde terug of niet? Op 27 januari zal dit plaatsvinden bij Pure Food & Drinks i.p.v. Café Lansdael .

Voor ’t Geluk Geboren bij Café De Heeren
Faye vertelt en zingt over hoe je gelukkig wordt door het je alleen maar te verbeelden. Daarnaast weet zij exact hoe je de juiste hoeveelheid alcohol tot je kunt nemen om in een gelukzalige roes te kunnen blijven leven. Maar dat is niet altijd makkelijk als je de liefde van je leven en je biologische ouders nog niet hebt gevonden…

Reserveer via puiktheater@gmail.com of 0618651896. In de bevestiging wordt vermeld in welk café de route van start gaat.

Tijd: 14.00 uur
Kosten: € 12,50
Locatie: Proeflokaal Bakker, Café De Heeren en Pure Food & Drinks, Koemarkt

Kijk voor meer evenementen in Purmerend op http://evenementen.dagjepurmerend.nl/evenementen/

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
14:00
Kosten:
€12,50
Evenement Tags:

Locatie

Koemarkt
Koemarkt
Purmerend, Nederland